Hogyan működik?

Autonóm módon, valós idejű adatfolyammá alakítja a környezet és az élővilág paramétereit – egyrészt, hogy lehetővé tegye a megelőző beavatkozásokat a negatív irányú folyamatok korai szakaszaiban, másrészt, hogy objektív adatot biztosítson a fenntarthatósági döntések meghozatalához.

A WALISE rendszer a(z) (A) monitorozó egységek, a (B) monitorozási szolgáltatás és a (C) szakértői szolgáltatások együtteséből áll:

  1. Monitorozó egységek: a helyszínhez optimalizált összetételben, önműködő és felügyeletet nem igénylő monitorozást végeznek vízben, levegőben, talajban és az adatokat folyamatosan bejelentik a monitorozási szolgáltatás végző, központi rendszerbe.
  2. Monitorozási szolgáltatás: egy online felületen elérhető, központi monitorozási és felügyeleti szolgáltatás, mely láthatóvá és értékelhetővé teszi a valós idejű adatokat, azok viszonyait az egyedileg beállított kritikus szintekhez, a regisztrált eseményekhez és lehetőséget ad összefüggések és trendek feltárására.
  3. Szakértői szolgáltatások: a szakterület szakértőinek bevonásával segítséget nyújtanak az adatok értelmezésétől egészen a speciális méréseket is igénylő, komplexebb felmérésig vagy fejlesztési javaslatok megfogalmazásáig.

Termékpalettánk: tekintse meg aktuális termékpalettánkat »

Használata egyszerű

  • Autonóm, magára hagyható, alacsony karbantartás igényű monitorozó eszközök,
  • Nem igényel helyszíni energiaellátást,
  • Nem kell megtanulni semmilyen új technológiát,
  • Nincs földrajzi korlátja – több tavon, nagy területen (akár országokon átívelően) gazdálkodók is egyszerűen és egységesen kezelhetnek akár korlátlan számú monitorozási pontot,
  • Kültéri, ipari minőségű, CE minősítésű, hajózási útvonalra telepíthető,
  • Folyamatosan elérhető magyarországi támogatási központ és szervíz.

Életképek

Kezdje el használni Ön is a Walise-t!