Kinek segíthet?

A WALISE automatizált vízminőség monitoring és korai előrejelző rendszer korlátlanul alkalmazható a horgásztavaktól a halastavakon át a nemzetközi vízgyűjtő területi monitoringig!

Segítségével napokkal előre láthatóvá válhatnak a halpusztulást kiváltó oxigénhiányos folyamatok a teljes vízoszlop minden rétegében, emberi beavatkozás nélkül, a nap 24 órájában, a teljes szezonon átívelően!

A komplex, víz, talaj és levegő monitorozás által pedig új és objektív módon nyílhat lehetőség a kockázati források célzott monitorozására és a fenntartható fejlődést támogató intézkedés- és döntéshozatal működtetéséhez.

walise alkalmazás: halastó, horgásztó

Halas és horgásztavak

Halpusztulás? Rossz vízminőség? Kiszámíthatatlan hozam? Klímaváltozási kihívások?

A WALISE automatizált vízminőség monitoring rendszerével folyamatosan valós idejű adatokat láthat a tó teljes keresztmetszetéről és a tó környezetéről. Ezekre alapozva megalapozott döntéseket hozhat operatív, fejlesztési és gazdálkodási kérdésekben is!

Keressen minket kérdéseivel bizalommal, minden kötelezettségtől mentesen! Állunk rendelkezésére!

walise alkalmazás: vízgazdálkodás

Vízgazdálkodás

A WALISE automatizált vízminőség monitoring rendszer korlátlan földrajzi területen, akár országokon átívelően, nyithat lehetőséget vízgyűjtő területek  monitoringjára, akár rétegezetten, a teljes vízoszlopban.

A rendszer nyitott bármilyen, speciális vízügyi vagy talaj szenzor integrálására, vagy akár a meglevő rendszerek felokosítására. A teljes hálózati felügyelet akár egy okostelefonról ellátható. A rendszer értesítésekkel támogatja a munkát, illetve igény esetén beilleszthető a beavatkozó rendszerbe is.

Bármi is legyen a kihívás, állunk rendelkezésére! Kérdéseivel keresse kollégánkat!

walise alkalmazás: természetvédelem, kutatás

Természetvédelem, kutatás

Élőhely védelem? Klimaállósági kutatás vagy monitoring? A WALISE monitoring rendszerrel a kültéri adatgyűjtés és felügyelet egy telefonra hozható és bármikor, bárhonnan elérhető! A 2022-es év halának, a lápi pócnak is a WALISE monitorozza az élőhelyét. De a WALISE segít szarvasgomba kutatásokban is.

A WALISE monitoring rendszer a víz monitoringon túl segíthet a talaj és a levegő bármely paraméterének, bármilyen kombinációjú monitoringjában. Kezdve a talaj NPK-tól az istállóban párolgó ammóniáig!

Tekintse meg a kutatások számára nyújtott lehetőségeket: Kutatási ismertető (0,7 MB, PDF)

Tervezzen velünk! Állunk rendelkezésére bármilyen kérdésben. Keresse kollégánkat minden kötelezettségtől mentesen!

Életképek

Kezdje el használni Ön is a Walise-t!